Laagste prijs garantie, rechtstreeks van fabrikant. Enkel op afspraak om een betere service te kunnen bieden. T. 03 420 0806

Bedden

Home

Bedden

Boxsprings

Bent u op zoek naar een bed van optimale kwaliteit? Wegens de uitstekende ventilatie is een boxspring of een kwalitatieve lattenbodem ideaal.
Bij Wellness Sleep kiezen we uitsluitend voor eigen Belgisch maatwerk. onze boxsprings zorgen in de eerste plaats voor optimaal slaapcomfort en zijn bovendien bijzonder duurzaam. we maken onze boxsprings om een generatie lang mee te gaan en dat kan alleen maar door de beste materialen op ambachtelijke wijze te gebruiken. daarom kiest wellness-sleep voor massief inheems beukenhout voor het frame, de beste stoffen, een perfecte afwerking en innovatieve veersystemen.

Bedkaders en lattenbodems

Centraal in je bed staat ventilatie van je slaapsysteem. Tegenwoordig wordt er vaak alleen over boxsprings gesproken maar een kwalitatief bedkader met matras is zeker niet minderwaardig! Wat betreft lattenbodems zijn we heel kort: deze moet volledig ergonomisch zijn. Geen keuze uit 20 modellen, maar steeds hetzelfde systeem, of het nu vlak, handverstelbaar of elektrisch is.  Naast de standaard houten bedkaders in ons assortiment bieden we ook een gamma beklede bedkaders.

WordPress Video Lightbox