Laagste prijs garantie, rechtstreeks van fabrikant. Enkel op afspraak om een betere service te kunnen bieden. T. 03 420 0806

Slaapadvies

Home

Slaapadvies

Slaapadvies op maat voorkomt rug- en nekpijn

Is een deugddoende nachtrust niet voor u weggelegd en hebt u te maken met lage rugpijn, nekpijn, pijn in bekken en schouders, tintelende vingers, astma, allergieën voor huisstofmijt…?  Dan hoeft u niet te wanhopen. Samen zoeken we een oplossing waardoor u elke ochtend als herboren ontwaakt.

Gezond slapen

Iedereen droomt van een deugddoende nachtrust waarbij je volledig uitgerust en met een fris gevoel aan je dag kan beginnen. Helaas is dit bij veel mensen niet het geval. Naast een slechte houding zorgen ook vaak reuma, artrose, spierpijnen, astma en allergieën voor slapeloze nachten. Laat dat nu net zijn waar we bij Wellness Sleep een kant en klare oplossing voor hebben! Dankzij onze ergonomische producten en het gebruik van zuivere merinowol kunnen we deze problemen heel makkelijk oplossen. Een goede opbouw van uw slaapsysteem in combinatie met materialen die vocht verwerken, zorgen ervoor dat u voortaan ook kan genieten van een heerlijke nachtrust.

Bent u op zoek naar slaapadvies? 

MAAK AFSPRAAK

Belgische makelij aan fabrieksprijzen

Belgisch vakmanschap voor gezond slapen enkel op afspraak.

MAAK AFSPRAAK
WordPress Video Lightbox